Lyžařský kurz

Vážení rodiče, žáci a přátelé lyžování,

s radostí vám přináším zprávu o úspěšném lyžařském výcviku, který probíhal ve skiareálu Čeřínek u obce Cejle. Náš kurz se konal od 22. ledna do 26. ledna 2024 a byl zaměřen na základy lyžování a snowboardingu.

Lyžařského výcviku se zúčastnilo celkem 22 dětí z šestého, sedmého a osmého ročníku Základní školy a Mateřské školy v Nové Říši. Pod vedením instruktorů Jakuba Šimka a Dany Doležalové se naši začínající lyžaři postupně stávali jistějšími a na konci týdne si již troufli i na závěrečný slalom.

Skiareál Čeřínek u Jihlavy nabídl ideální podmínky pro výuku. Osvětlený lyžařský svah byl dosněžován technickým sněhem, což umožnilo trénink i v nočních hodinách. Děti se učily správnou techniku, bezpečnostní pravidla a také si užívaly radost ze svého pokroku.

Naši účastníci se nejen zdokonalili ve svém lyžařském umění, ale také si užili společnost svých kamarádů na turistické chatě Čeřínek a vytvořili si nezapomenutelné vzpomínky. A nezapomínáme ani na Hanu Peškovou, která nám pomohla vytvořit skvělou náladu a dokumentovala vše podstatné.

Děkujeme všem za účast a těšíme se na další lyžařské dobrodružství!


Zobrazení: Alba | Podle data

Lyžařský kurz


tisk Tisknout   ↑ Nahoru